الكوردن بلو
المقادير:
1 كيلو صدور فراخ فيلية
خلطة الحشو:
2 ملعقة كسبرة خضرة مفرية
1 كوب جبنة موتزريلا
1 ملعقة ثوم مفرى
4/1 كيلو لانشون لحم مدخن
1 ملعقة زبدة
خلطة التتبيل:
1 عصير بصلة لتتبيل الفراخ
1 عصير ليمون
ملح وفلفل حسب الرغبة
زيت للقلى
1 كوب بقسماط ناعم
1 كوب دقيق
2 بيضة مخفوقة
الطريقة:
- نقوم بحشو صدور الفراخ بعد تتبليها بالخلطة السابق ذكرها ثم نضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط.
- وبعد ذلك تحمر فى الزيت الساخن وتقدم فى السرفيس مع البطاطس الشبسيى
1 كيلو صدور فراخ فيلية
خلطة الحشو:
2 ملعقة كسبرة خضرة مفرية
1 كوب جبنة موتزريلا
1 ملعقة ثوم مفرى
4/1 كيلو لانشون لحم مدخن
1 ملعقة زبدة
خلطة التتبيل:
1 عصير بصلة لتتبيل الفراخ
1 عصير ليمون
ملح وفلفل حسب الرغبة
زيت للقلى
1 كوب بقسماط ناعم
1 كوب دقيق
2 بيضة مخفوقة
الطريقة:
- نقوم بحشو صدور الفراخ بعد تتبليها بالخلطة السابق ذكرها ثم نضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط.
- وبعد ذلك تحمر فى الزيت الساخن وتقدم فى السرفيس مع البطاطس الشبسيى